Boomjuridisch

Aankondiging | Boom juridisch Antwerpen

Boom uitgevers Den Haag breidt haar juridische uitgeefactiviteiten uit naar België!

Met gepaste trots kondigen we aan dat Boom uitgevers Den Haag haar juridische uitgeefactiviteiten naar België uitbreidt met de oprichting van een nieuwe uitgeverij.

De nieuwe uitgeverij Boom juridisch Antwerpen stelt zich tot doel om op een eerlijke en verantwoorde manier kwalitatief hoogwaardige juridische uitgaven te ontwikkelen voor de Vlaamse wetenschappelijke markt en praktijkmarkt. Naast de nieuwe uitgeverij verwelkomen wij tevens onze nieuwe collega, Tom Scheirs

Met het aantrekken van Tom Scheirs als uitgever zijn we verzekerd van een collega die zijn sporen heeft verdiend in de juridische uitgeverij. Tom is jarenlang werkzaam geweest bij Intersentia als marketeer en uitgever en heeft in die periode een uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Dit biedt een uitstekende uitgangspositie voor de ontwikkeling van een juridisch fonds in België. De nieuwe uitgeverij wordt gevestigd in Antwerpen.

Tom Scheirs: "Als nieuwe uitgeverij biedt Boom juridisch Antwerpen (BjA) haar auteurs een waardevol alternatief voor de bestaande uitgeverijen in Vlaanderen. Niet alleen voor hun Vlaamse, maar ook voor Engelstalige juridische publicaties kunnen auteurs bij ons terecht: Engelstalige titels worden uitgegeven bij Eleven, dat tot dezelfde groep behoort als BjA. Als hedendaagse uitgeverij passen we alle moderne technieken toe waarover uitgevers beschikken, maar in onze relaties met onze auteurs en klanten hanteren we normen van service en hoffelijkheid die elders maar al te vaak in de vergetelheid zijn geraakt. Daarvoor gaan we een sterk engagement aan met zowel onze auteurs als onze klanten: een persoonlijke aanpak garandeert kwaliteit, continuïteit en loyaliteit en maakt ons een betrouwbare partner."

Blijf onze website, www.boomjuridisch.be, in de gaten houden voor meer updates en publicatieaankondigingen! 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Selma Hoedt, Uitgeefmanager Boom uitgevers Den Haag, s.hoedt@boom.nl
Tom Scheirs, Uitgever Boom juridisch Antwerpen, t.scheirs@boomjuridisch.be

Boom juridisch Antwerpen / Eleven
Spaces Post X
Borsbeeksebrug 34/1
2600 Antwerpen

+32 3 302 37 00
www.boomjuridisch.be
www.elevenpub.com