Eleven

Nieuw Logo & Catalogus 2021

Een nieuwe catalogus en een gloednieuw logo!

Met gepaste trots kondigen we aan dat Eleven International Publishing haar naam heeft veranderd naar Eleven. We hebben daarnaast een gloednieuw logo!

Eleven is altijd synoniem geweest met hoge kwaliteit publicaties en een lezer-georiënteerde aanpak. De naamsverandering weerspiegelt ons doel om onze kernwaardes voort te zetten en tegelijkertijd door te ontwikkelen voor onze auteurs, onze lezers en de academische wereld. We zien ernaar uit om u als Eleven de beste bronnen aan te blijven bieden op het gebied van het recht, criminologie en bestuurskunde!

Eleven Catalogus 2021

Lees alles over onze nieuwste én verwachte Engelstalige publicaties op het gebied van recht, criminologie en bestuurskunde in onze catalogus 2021! Klik hier om de online versie van onze algemene catalogus te bekijken en/of te downloaden. Klik hier om de speciale studieboekencatalogus over onze juridische studieboeken te ontdekken!

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste Eleven uitgaven? Meld u dan onderaan de pagina aan voor onze nieuwsbrief!