Boomjuridisch

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Boom uitgevers Den Haag – Maatregelen coronavirus (COVID-19)
latest update: 6 mei 2020, 9:00

Boom uitgevers Den Haag werkt volledig mee aan de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19). Wij volgen strikt de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te garanderen werken wij tot nader orde allemaal thuis en vinden afspraken virtueel plaats of worden verzet. Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u dan ook om bij vragen contact met ons op te nemen per e-mail via klantenservice@boomdenhaag.nl. Op deze website vindt u de e-mailadressen van onze medewerkers.

Boeken en e-books
De leveringen van gedrukte boeken blijft onveranderd doorgaan, zowel directe bestellingen via onze website als via de (online) boekhandels. Voorraad is grotendeels beschikbaar en voor zover dat niet het geval is, blijven wij drukken en uitgeven. Voor docenten geldt dat er nog steeds beoordelingsexemplaren aan te vragen zijn. Doet u dit vooral digitaal, u ontvangt dan direct het e-book ter beoordeling en bent u niet afhankelijk van levertijden.

Tijdschriftnummers: digital only
Voor onze tijdschriften geldt dat we de komende tijd het drukken van nummers opschorten en enkel digitale nummers verstrekken aan abonnees. Wanneer bezorging van de papieren tijdschriftnummers weer mogelijk is, worden deze alsnog gedrukt en verstuurd. De digitale versie van elk tijdschriftnummer wordt – zoals gebruikelijk – nog steeds direct na afronding online geplaatst in onze tijdschriftenportal www.tijdschriften.boomjuridisch.nl.  Daarnaast zullen wij daar een link opnemen naar de PDF van de gehele aflevering.

Performance digitale applicaties
Het thuiswerken bij veel van onze klanten leidt tot een stijging in het gebruik van onze portals en websites. Wij nemen dan ook alle (voorzorgs)maatregelen om u de best mogelijke performance te blijven bieden. Mocht u op enig moment merken dat hier een storing in optreedt, laat dat dan direct aan ons weten via onze afdeling sales: sales@boomdenhaag.nl.

Toegang tot digitale wetenschappelijke content
Boom uitgevers Den Haag is sinds het begin van de 21ste eeuw gestart met het investeren in digitale content. Dit betekent dat al onze wetenschappelijke publicaties (tijdschriftartikelen en boeken) online beschikbaar zijn. Iedere wetenschapper of professional op onze kerngebieden (juridisch, bestuurskunde en criminologie en de Engelstalige varianten daarvan) kan onze content digitaal raadplegen mits men beschikt over een licentie.

Mocht er iets wijzigen in bovenstaande service als gevolg van gewijzigde omstandigheden, dan zullen wij u direct informeren.

Wirt Soetenhorst
Directeur