Contact en route

Boom uitgevers Den Haag werkt volledig mee aan de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19). Wij volgen strikt de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld. Om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te garanderen, werken wij tot nader orde zoveel mogelijk thuis en vinden afspraken virtueel plaats. Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u dan ook om bij vragen contact met ons op te nemen per e-mail via klantenservice@boomdenhaag.nl. Op deze website vindt u de e-mailadressen van onze medewerkers.

Heeft u een vraag over uw bestelling of één van onze boeken? Wij helpen u graag. De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u op de pagina veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via klantenservice@boomdenhaag.nl of 070-330 70 33.

Bezoekadres

Hofweg 9D
2511 AA Den Haag

Postadres
Postbus 85576
2508 CG Den Haag

KvK Haaglanden 301 369 30
BTW NL805186141B01


Volg ons ook op social media

LinkedIn
Boom uitgevers Den Haag
Boom juridisch
Eleven international publishing

Twitter
@Boomjuridisch
@Boombstk
@Boomcrim
@Eleven_pub

Routebeschrijving
De uitgeverij is gevestigd aan de Hofweg in Den Haag op ongeveer 10 minuten loopafstand van station Den Haag Centraal. Komt u met de auto en wilt u een routebeschrijving op maat? Maak dan gebruik van de routebeschrijving via Google Maps.

Er is geen gelegenheid om te parkeren op eigen terrein. U kunt parkeren in parkeergarage Parking Centrum Plein of Parkeergarage Museumkwartier.