Docenten

Docentexemplaar aanvragen
Al onze studieboeken zijn beschikbaar als docentexemplaar. Wanneer u als docent een boek wilt beoordelen voor gebruik in het onderwijs, dan kunt u een exemplaar aanvragen via onze website. Zoek het boek op in onze webshop en klik vervolgens op het tabblad ‘Docentexemplaar’ bij het bestelblok. Aanvragen die binnenkomen via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.

Vraagt u een boek aan voor iemand anders? Vermeld in de aanvraag dan altijd de naam en het e-mailadres van de docent voor wie het boek wordt aangevraagd.
 
Schrijft u een studieboek voor?
Laat dit dan tijdig weten zodat u en uw studenten niet voor verrassingen komen te staan en er voldoende voorraad is. Dat kan gemakkelijk door ons een mail te sturen met:

  • de onderwijsinstelling;
  • de cursus/vak en datum van aanvang en
  • het aantal studenten.

Meerdere exemplaren aanvragen 
Wilt u meerdere exemplaren aanvragen voor een docententeam? Gebruik in het aanvraagformulier het opmerkingenveld en vermeld hier het aantal exemplaren.

Verschijningsvorm
We streven ernaar om van elke titel die beschikbaar is als docentexemplaar, een digitaal boek (PDF) en een gedrukt exemplaar aan te bieden. Per titel is in het aanvraagformulier aangegeven of een docentexemplaar daadwerkelijk beschikbaar is als digitaal boek (PDF) en/of gedrukt exemplaar. De digitale docentexemplaren zijn ter beoordeling of persoonlijk gebruik. Het bestand mag niet met anderen worden gedeeld of worden vermenigvuldigd.

Boom Streamr: Online studieboeken
Sinds kort bieden wij onze internationale studieboeken online aan onder de naam Boom Streamr.
Meer weten? Meer informatie over deze nieuwe dienst vindt u hier
 
Welke studieboeken zijn verschenen en worden verwacht studiejaar 2022/2023?
Bekijk het hier voor de verschillende merken:

bestuurskunde >
criminologie >
Engelstalig >
juridisch >
  
Vragen?
Mocht u vragen hebben over onze docentexemplaren, neem dan contact op met Esther de Jongh: e.dejongh@boom.nl.