AR Updates - Arbeidsrecht

AR Updates - Arbeidsrecht
  • Editorial board: Ruben Houweling (hoofdredacteur), Linde Kirkpatrick (hoofdredacteur), M. Assenberg van Eijsden, Renée van Hemert, Maura Keij, Imke Lintsen, Anne van der Pol, Simone Remis, Samiha Said, Shamy Sripal, Nathalie van Toor en Semia Wiersma-Helal
  • Product specifications
€ 348,00 excl. VAT
Readily available
€ 0,00
Readily available

Full description

AR Updates - Arbeidsrecht (www.ar-updates.nl) biedt wekelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van arbeidsrecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u wekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Gratis proefabonnement
Zelf het gemak van AR Updates ervaren? Neem een gratis proefabonnement! U heeft dan 2 maanden gratis toegang. Het proefabonnement stopt automatisch. Klik op de tab 'proefabonnement' in het bestelblok aan het rechterkant. 

Rechtspraak Updates
Naast www.ar-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Product specifications

Editorial board Ruben Houweling (hoofdredacteur), Linde Kirkpatrick (hoofdredacteur), M. Assenberg van Eijsden, Renée van Hemert, Maura Keij, Imke Lintsen, Anne van der Pol, Simone Remis, Samiha Said, Shamy Sripal, Nathalie van Toor en Semia Wiersma-Helal
Brand Boom juridisch
Subject(s) Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht

Also interesting

Socialezekerheidsrecht begrepen
  • mr. H.C. Geugjes en mr. K.U.J. Hopman
Boom Basics Ontslagrecht
  • prof. mr. A.R. Houweling, mr. drs. M.C. van Koppen, mr. dr. P. Kruit en mr. A. Olsthoorn
25 jaar rechtspraak over het primaat van de politiek in de WOR
  • mr. dr. S.F.H. Jellinghaus, mr. R.J.M. Hampsink, mr. E. Unger en mr. P.A.M. Witteveen
Eenzijdige wijziging van de arbeidsovereenkomst
  • Sjef de Laat, Leopold Holtus, Ribca van Wijngaarden en Bas Westerhout