Arbeidsrecht begrepen

Arbeidsrecht begrepen
  • Author(s): H.C. Geugjes en E.B. Wits
  • ISBN Book: 978-94-6290-154-4, #10 edition
  • ISBN Book: 744-81-0091-191-9, #10 edition
  • Year of publication: 2022
  • Product specifications
€ 27,30
Product in stock
Delivery in 1 - 3 business days (The Netherlands)
Due to an especially busy period for our suppliers and postal services, your order can arrive a bit later. Our apologies for any inconvenience.

This title is available online under an 18-month license. You will receive an email with an activation code and the URL where you can create a separate account to read the title online.

€ 0,00
This product is no longer available
Request a free teacher copy for this product.
Request
  • Free shipping from € 50 for domestic orders
  • 14-day right of return
  • Leading authors

Full description

Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. De auteurs bespreken de wet en de rechtspraak met een voortdurend oog op de praktijk. Veel voorbeelden en schema’s ondersteunen de tekst en maken deze toegankelijk. Het boek behandelt alle theorie, maar is vooral praktisch bruikbaar.

In het boek wordt steeds geschakeld tussen de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de wet en de cao. Ook vindt er een koppeling plaats tussen het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Deze rechtsgebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit maakt het boek ook geschikt voor juridische professionals die werkzaam zijn in de eerstelijnsrechtshulp of -informatie en -advies.

De auteurs hopen met dit boek niet alleen het arbeidsrecht goed over te brengen, maar ook hun enthousiasme voor dit boeiende en steeds maar wijzigende onderdeel van het recht.

Information about the author(s)

Hannie Geugjes was jarenlang werkzaam in de rechtshulpverlening en verzorgde opleidingen op de terreinen van het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht voor een vakbond. Momenteel is zij verbonden als hoofddocent arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht aan het Instituut voor Recht van de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is zij auteur van Socialezekerheidsrecht begrepen.

Erica Wits is advocaat en partner bij Sprengers Advocaten te Utrecht. Zij is al meer dan 25 jaar werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht, onder meer bij een vakbond, maar ook bij een grote werkgever. Naast haar werk als advocaat verzorgt zij opleidingen op het gebied van het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht en publiceert zij geregeld op deze terreinen.

Product specifications

Author(s) H.C. Geugjes en E.B. Wits
ISBN Book 978-94-6290-154-4,#10 edition
ISBN Book 744-81-0091-191-9,#10 edition
Publication date 23 augustus 2022
Number of pages 451 Pages
Suitable for Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Series Recht begrepen
Brand Boom juridisch
Subject(s) Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht
Language Dutch

Also interesting