Contract & commentaar

Contract & commentaar
  • Standaard contractsbepalingen
  • Author(s): A.H. Bourdrez en M. Brons
  • ISBN Book: 978-94-6212-657-2, #3 edition
  • Year of publication: 2022
  • Product specifications
€ 51,00
Product in stock
Delivery in 1 - 3 business days (The Netherlands)
Due to an especially busy period for our suppliers and postal services, your order can arrive a bit later. Our apologies for any inconvenience.
  • Free shipping from € 50 for domestic orders
  • 14-day right of return
  • Leading authors

Full description

Gedegen kennis van standaardbepalingen is cruciaal voor iedere advocaat en bedrijfsjurist die in korte tijd en op hoog niveau contracten moet opstellen en beoordelen. 

Die kennis is echter niet altijd goed toegankelijk. Bovendien worden standaardbepalingen vaak klakkeloos uit andere contracten overgenomen, hoewel de formulering van deze bepalingen van grote invloed kan zijn op de rechten en verplichtingen van partijen. 

Dit boek geeft op een toegankelijke en makkelijk toepasbare manier inzicht in de belangrijkste juridische aspecten van twintig veelvoorkomende standaardbepalingen. Van elke standaardbepaling is een voorbeeld opgenomen, voorzien van commentaar en advies. 

 

Target group

Dit boek stelt iedere advocaat en bedrijfsjurist in staat om betere contracten te maken. 

Information about the author(s)

Aernoud Bourdrez is advocaat bij Walden Grene. Hij behartigt de belangen van talentvolle en gevestigde kunstenaars, architecten, fotografen en andere partijen in de beeldwereld. Voor zijn cliënten schrijft en beoordeelt Aernoud Bourdrez dagelijks contracten, waarbij hij niet alleen oog heeft voor de inhoud, maar ook voor de vorm. Als de vorm verkeerd is, komt men immers niet toe aan de inhoud. Naast contract & commentaar schreef hij de bestseller Think Like a Lawyer, Don’t Act Like One over het onderhandelen in conflic­ten.

Matthijs Brons is advocaat bij Florent. Hij is gespecialiseerd in contractenrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft veel ervaring met het opstellen en beoordelen van commerciële contracten en het voeren van onderhandelingen over overnames en samenwerkingsverbanden. Matthijs regelt commerciële afspraken graag met oog voor detail in een goed contract, maar heeft een gezonde afkeer van gedachteloos gekopieerde standaard­bepalingen.

Product specifications

Author(s) A.H. Bourdrez en M. Brons
ISBN Book 978-94-6212-657-2,#3 edition
Publication date 15 april 2022
Number of pages 166 Pages
Brand Boom juridisch
Subject(s) Verbintenissenrecht
Language Dutch

Also interesting