Databank Arbeidsrecht in modellen

Databank Arbeidsrecht in modellen
  • Editorial board: Pieter van den Brink, Ruben Houweling, Menno van Koppen en Pascal Kruit
  • Product specifications
€ 370,00 excl. VAT
Readily available

Full description

In Databank Arbeidsrecht in modellen vindt u meer dan 160 handzame modelcontracten, standaardbrieven en processtukken ingedeeld in vijf thema’s: het aangaan van de arbeidsovereenkomst, bijzondere bedingen, zieke werknemer en loon, het einde van de arbeidsovereenkomst en privacy.

Alle modellen zijn te downloaden als Wordbestand en direct in uw praktijk te gebruiken! Bovendien worden de modellen continu geactualiseerd en bijgewerkt, zodat u zeker weet dat u met de meest recente gegevens werkt. Als abonnee ontvangt u ieder kwartaal een nieuwsbrief met een overzicht van alle wijzigingen.

Neem nu een abonnement voor €355,- per jaar (excl. btw). Ga snel naar www.arbeidsrechtinmodellen.nl

Deze databank is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in het arbeidsrecht: advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.


Ook beschikbaar | Arbeidsrecht in modellen (boek)
Het boek Arbeidsrecht in modellen bevat ruim de 160 modelcontracten, standaardbrieven en checklists die ook te vinden zijn in Databank Arbeidsrecht modellen. In het boek zijn de modellen ook nog eens voorzien van uitleg, tips, stroomschema’s en dwarsverbanden. Nieuw is daarnaast het hoofdstuk waarin de belangrijkste aspecten van de WNRA aan bod komen. 

 

Product specifications

Editorial board Pieter van den Brink, Ruben Houweling, Menno van Koppen en Pascal Kruit
Brand Boom juridisch