PS Updates - Personenschade

PS Updates - Personenschade
  • Editorial board: S.D. Lindenbergh (hoofdredacteur) en I. van der Zalm (hoofdredacteur)
  • Product specifications
€ 243,00 excl. VAT
Readily available
€ 0,00
Readily available

Full description

PS Updates (www.ps-updates.nl) biedt wekelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van personenschade. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.
  
Annotatoren 
Mr. P.W. Blok, mr. Y. Bosschaart, mr. M.R. Dessing, mr. E.S. Engelhard, mr. M.R. Hebly, mr. J.G. Keizer, prof. mr. dr. S.D. Lindenbergh, mr. J.C. van Oel en mr. M. Verheijden.

Gratis proefabonnement
Zelf het gemak van PS Updates ervaren? Neem een gratis proefabonnement! U heeft dan 2 maanden gratis toegang. Het proefabonnement stopt automatisch. Klik op de tab 'proefabonnement' in het bestelblok aan het rechterkant. 

Rechtspraak Updates
Naast www.ps-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Product specifications

Editorial board S.D. Lindenbergh (hoofdredacteur) en I. van der Zalm (hoofdredacteur)
Brand Boom juridisch
Subject(s) Gezondheidsrecht, Verbintenissenrecht

Also interesting

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht
  • R. Westra en G.W. de Ruiter
Juridische aspecten van forensische dwangzorg en (vermoedens van) huiselijk geweld
  • A.P. van der Linden, Annette Jansen, J.M. Verhagen, Martine ten Voorde, Mirjam Kooistra, R. van der Weijden, Charles Starmans, J.H. van der Winden en Florimond Wassenaar
Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector 2021-2022
  • A.P. van der Linden, A. Jansen, J.M. Verhagen, Martine ten Voorde, Mirjam Kooistra, R. van der Weijden, Charles Starmans, J.H. van der Winden en C.F. Wassenaar