Samenwerken en regisseren met impact

Samenwerken en regisseren met impact
 • Doorbreken van de samenwerkingsparadox met behulp van Data Science
 • Author(s): John Goedee en Arnoud Entken
 • ISBN Book: 978-94-6236-260-4, #1 edition
 • Year of publication: 2022
 • Product specifications
€ 26,50
Product in stock
Delivery in 1 - 3 business days (The Netherlands)
Due to an especially busy period for our suppliers and postal services, your order can arrive a bit later. Our apologies for any inconvenience.
Request a free teacher copy for this product.
Request
 • Free shipping from € 50 for domestic orders
 • 14-day right of return
 • Leading authors

Full description

Samenwerken, Regisseren en Data Science zijn belangrijke onderwerpen. John Goedee en Arnoud Entken bieden u een handvat wanneer u verantwoordelijk bent of wordt voor een complex datagedreven samenwerkingstraject en u de samenwerkingsparadox wilt doorbreken. Zij u laten zien welke rol vakkennis, intuïtie en data daarin spelen. U zult tot de conclusie komen dat samenwerken een vak is dat niet kan worden onderschat. En dat er factoren zijn die essentieel zijn om succesvol te kunnen samenwerken en regisseren. Natuurlijk blijft intuïtie voor professionals belangrijk, echter laten de auteurs u zien dat data in belangrijke mate bijdraagt tot effectieve besluitvorming. Samenwerken en regisseren met impact is een ‘must’ voor bestuurders, directeuren, consultants en zzp’ers die besluiten moeten nemen over datagedreven samenwerken en regisseren. Ook kan dit boek van waarde zijn voor gebruikers die met technische mensen moeten samenwerken in een Data Science traject, of personen die voor de aanschaf staan van software met de daarbij behorende functionele eisen en wensen geadviseerd willen worden. Maar ook voor studenten bestuurs­, organisatiekunde, en ICT is dit boek een eyeopener.

Information about the author(s)

Arnoud Entken, BSc studeerde HEAO bedrijfsinformatica en heeft grondige ervaring als ICT­architect op het gebied van afdelings­ en organisatie overstijgende samenwerking en regievraagstukken. Hij adviseert diverse organisaties in zowel de profit­ als de non­profitsector en werkt als Chief Information Officer bij de Stichting Optimale Samenwerking. Arnoud is architect van het ICT samenwerkingsplatform INKIS.

 

Prof. dr. John Goedee studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Hij bekleedde diverse directie­ en programmamanagementfuncties in zowel de profit­ als de non­profitsector. John begeleidt complexe samenwerkingsprocessen en onderzoek in zowel binnen­ als buitenland. Hij is verbonden aan de Universiteit van Tilburg en publiceerde als bijzonder hoogleraar Complexe Samenwerkingsprocessen verschillende nationale en internationale onderzoekspapers.

Product specifications

Author(s) John Goedee en Arnoud Entken
ISBN Book 978-94-6236-260-4,#1 edition
Publication date 15 september 2022
Number of pages 83 Pages
Suitable for Wetenschappelijk Onderwijs (WO), Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Series Studieboeken bestuur en beleid
Brand Boom bestuurskunde
Subject(s) Bestuurskunde algemeen, Ketens en netwerken
Language Dutch

Also interesting

De blijvende staat van Frissen
 • Stavros Zouridis, Marcel Thaens, Lieve Timmermans en Volkert Batelaan
De migratiesamenleving
 • Reinout Kleinhans, Mark van Ostaijen en Kimberly Seibel
Ontbindend en bindend besturen van de omgeving
 • Stavros Zouridis, Eva Wolf en Feie Herkes
Lokale democratie doorgelicht
 • Julien van Ostaaijen
Groningen en de bevingen
 • Wim Derksen en Mariëlle Gebben