STAB OGR Updates - Omgevingsrecht

STAB OGR Updates - Omgevingsrecht
  • Editorial board: J.K. van de Poel, G.A. Keus, R. Veenhof, O.W.J.M. Scholte en P.A.H.M. Willems
  • Product specifications
€ 324,00 excl. VAT
Readily available
€ 0,00
Readily available

Full description

STAB OGR Updates (www.ogr-updates.nl) biedt tweewekelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van omgevingsrecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Gratis proefabonnement
Zelf het gemak van STAB OGR Updates ervaren? Neem een gratis proefabonnement! U heeft dan 2 maanden gratis toegang. Het proefabonnement stopt automatisch. Klik op de tab 'proefabonnement' in het bestelblok aan het rechterkant. 

Rechtspraak Updates
Naast www.ogr-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Target group

 

 

Product specifications

Editorial board J.K. van de Poel, G.A. Keus, R. Veenhof, O.W.J.M. Scholte en P.A.H.M. Willems
Brand Boom juridisch
Subject(s) Omgevingsrecht

Also interesting

Op weg naar nul: juridische vragen rondom de transitie naar emissievrij vervoer
  • Niels Achterberg, Jan Reinier van Angeren, Gerben Geilenkirchen, Erik Groenewolt, Tjebbe Harte, Hans Hilbers, Valérie van ’t Lam, Marieke du Manoir-Schutte, Rut Molenaar-Wingens en Laurens Westendorp
Met recht naar een circulaire economie
  • Chris Backes, John Tieman en Natasja Teesing
Tijdschrift voor Omgevingsrecht (TO)
  • Mevr. mr. M.N. Boeve; Mr. H.A.J. Gierveld (voorzitter); Prof. mr. K.J. de Graaf; Mr. dr. F.A.G. Groothuijse; Mevr. mr. V.M.Y. van 't Lam; Mr. dr. C.N. van der Sluis; Mr. T. Smolders (redactiesecretaris); Prof. mr. G.A. van der Veen; Mr. dr. H.J. de Vries