Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR)

Direct leverbaar

Volledige beschrijving

De Basisopleiding arbeidsrecht (BAR) van Boom juridisch opleidingen geeft u een gedegen basis van het arbeidsrecht en is erkend door de Raad voor de Rechtsbijstand (RvR) voor de specialisatie arbeidsrecht.

De BAR bestaat uit 5 online modules. Elke module bevat video's, ondersteunend studiemateriaal en toetsing. U volgt de opleiding volledig online, waar en wanneer u maar wilt! De verschillende modules kunnen indien gewenst in willekeurige volgorde worden doorlopen.

Ervaren arbeidsrechtspecialisten Ruben Houweling en Pascal Kruit bespreken per video de kern van een arbeidsrechtelijk onderwerp, waarbij een of meer casusvragen worden behandeld. Daarnaast beschikt u als cursist over extra studiemateriaal, waaronder de digitale versie van het handboek Arbeidsrechtelijke themata.

De video sluit af met een toets van vijf meerkeuzevragen. Wanneer alle video's bekeken en de bijbehorende toetsen zijn behaald, ontvangt u een certificaat voor de Basisopleiding arbeidsrecht van 20 PO-punten, waarmee u voldoet aan de eisen van de Raad voor Rechtsbijstand en u zich kunt inschrijven voor de specialisatie Arbeidsrecht.

Doelgroep
De Basisopleiding arbeidsrecht is speciaal ontwikkeld voor alle advocaten die zich in het rechtsgebiedenregister van de Raad voor Rechtsbijstand willen laten toevoegen met de specialisatie Arbeidsrecht. Daarnaast is de opleiding relevant voor iedere juridisch professional die werkzaam is of gaat zijn binnen het arbeidsrecht: juridisch adviseurs, rechtsbijstandjuristen, bedrijfsjuristen en HR-professionals.

Kosten
De Basisopleiding arbeidsrecht kost € 495 (excl. BTW). Dit is inclusief toegang tot en gebruik van het digitale studiemateriaal.


Basisopleiding arbeidsrecht in het kort:

  • 20 PO-punten
  • Docenten: Ruben Houweling & Pascal Kruit
  • Vijf online modules met video's, digitaal studiemateriaal en toetsing
  • € 495 (ex. btw) inclusief toegang tot en gebruik van het studiemateriaal
  • Erkend door de Raad voor Rechtsbijstand voor de specialisatie Arbeidsrecht
  • Ook geschikt voor bedrijfsjuristen, rechtsbijstandjuristen, juridisch adviseurs en HR-professionals
Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht

Ook interessant

Wetgeving sociaal recht 2022/2023
  • G.J.J. Heerma van Voss
Arbeidsrecht begrepen
  • H.C. Geugjes en E.B. Wits
Kernwetgeving Arbeidsrecht
  • A.R. Houweling en M.J.M.T. Keulaerds