Over de uitgeverij

Boom uitgevers Den Haag (BuDH) maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. Dit familiebedrijf werd in 1841 opgericht en is intussen uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en nationale informatievoorziening. Koninklijke Boom uitgevers kenmerkt zich tevens door haar onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Boom uitgevers stelt zich ten doel om vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid mensen te voorzien van betrouwbare en betekenisvolle informatie die tot een beter begrip leidt.

BuDH is een maatschappelijk betrokken en ervaren onderneming. Vakspecialisten gaan steeds opnieuw het gesprek aan met persoonlijke aandacht voor zowel auteurs als klanten om op een flexibele manier het meest geschikte maatwerk te kunnen leveren. Door mee te denken met en vanuit de klant of auteur blijft ons aanbod vernieuwend. Op die manier vormt BuDH met haar kwalitatief hoogstaande, innovatieve en eerlijk geprijsde aanbod een aantrekkelijk alternatief.

De vertrouwde, traditionele waarden van de klassieke uitgeverij, zoals professioneel redactiewerk, sociaal gevoel en het teruggeven aan de wetenschappelijke gemeenschap vanuit een verantwoordelijkheid naar de maatschappij, combineert BuDH met de meest moderne technieken. BuDH durft mee te denken met de nieuwe generatie auteurs en klanten, waardoor zij voorop loopt waar het innovatie betreft. Nieuwe onderscheidende concepten in combinatie met de benodigde vakkennis maken BuDH een serieuze partner in informatievoorziening voor zowel de wetenschap als de praktijk.