Contract & commentaar

Contract & commentaar
  • Standaard contractsbepalingen
  • Auteur(s): A.H. Bourdrez en M. Brons
  • ISBN Boek: 978-94-6212-657-2, 3e druk
  • Jaar van uitgave: 2022
  • Bekijk alle specificaties
€ 48,50
Product is op voorraad
Levertijd 1 - 3 werkdagen (Nederland)
Wegens drukte bij onze leveranciers en vervoerders kunnen bestellingen een langere levertijd hebben. Onze excuses.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

Gedegen kennis van standaardbepalingen is cruciaal voor iedere advocaat en bedrijfsjurist die in korte tijd en op hoog niveau contracten moet opstellen en beoordelen. 

Die kennis is echter niet altijd goed toegankelijk. Bovendien worden standaardbepalingen vaak klakkeloos uit andere contracten overgenomen, hoewel de formulering van deze bepalingen van grote invloed kan zijn op de rechten en verplichtingen van partijen. 

Dit boek geeft op een toegankelijke en makkelijk toepasbare manier inzicht in de belangrijkste juridische aspecten van twintig veelvoorkomende standaardbepalingen. Van elke standaardbepaling is een voorbeeld opgenomen, voorzien van commentaar en advies. 

 

Doelgroep

Dit boek stelt iedere advocaat en bedrijfsjurist in staat om betere contracten te maken. 

Informatie over de auteur(s)

Aernoud Bourdrez is advocaat bij Walden Grene. Hij behartigt de belangen van talentvolle en gevestigde kunstenaars, architecten, fotografen en andere partijen in de beeldwereld. Voor zijn cliënten schrijft en beoordeelt Aernoud Bourdrez dagelijks contracten, waarbij hij niet alleen oog heeft voor de inhoud, maar ook voor de vorm. Als de vorm verkeerd is, komt men immers niet toe aan de inhoud. Naast contract & commentaar schreef hij de bestseller Think Like a Lawyer, Don’t Act Like One over het onderhandelen in conflic­ten.

Matthijs Brons is advocaat bij Florent. Hij is gespecialiseerd in contractenrecht en ondernemingsrecht. Hij heeft veel ervaring met het opstellen en beoordelen van commerciële contracten en het voeren van onderhandelingen over overnames en samenwerkingsverbanden. Matthijs regelt commerciële afspraken graag met oog voor detail in een goed contract, maar heeft een gezonde afkeer van gedachteloos gekopieerde standaard­bepalingen.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Auteur(s) A.H. Bourdrez en M. Brons
ISBN Boek 978-94-6212-657-2,3e druk
Verschenen 15 april 2022
Aantal pagina's 166 pagina's
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Verbintenissenrecht
Taal Nederlands

Ook interessant