Contracteren (CTT)

Contracteren (CTT)
  • Redactie: Mr. C.E. Drion, Prof. mr. F.W. Grosheide (ere-redacteur), Mr. A.M. van Hekesen, Prof. mr. drs. C.M.D.S. Pavillon, Mr. A.J. Rijsterborgh, Prof. mr. H.N. Schelhaas (voorzitter), Mr. drs. J.H.M. Spanjaard, Prof. mr. R.P.J.L. Tjittes, Mr. M. Uijen en Prof. mr. T.H.M. van Wechem
  • ISSN: 1566-0893
  • Bekijk alle specificaties
€ 286,00 excl. BTW
Jaarabonnement
€ 219,00 excl. BTW
Jaarabonnement
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

Contracteren benadert het contractenrecht vanuit een praktische invalshoek. In de artikelen en bijdragen staat de praktische betekenis van jurisprudentie en wetgeving voor de contractspraktijk voorop. Daarnaast wordt in Contracteren ruim aandacht besteed aan de techniek van het contracten maken. Ook de ontwikkelingen in de contractspraktijk ten aanzien van de belangrijkste leerstukken en specifieke branches worden door een team van vaste medewerkers op de voet gevolgd. Hierin liggen de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van het tijdschrift.

Kopij kan worden gezonden aan redactiesecretaris drs. L. Vogelenzang, birdsong321@ziggo.nl. Ook de Auteursinstructies zijn op te vragen bij de redactiesecretaris.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief via www.bjutijdschriften.nl en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder een abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.  

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie Mr. C.E. Drion, Prof. mr. F.W. Grosheide (ere-redacteur), Mr. A.M. van Hekesen, Prof. mr. drs. C.M.D.S. Pavillon, Mr. A.J. Rijsterborgh, Prof. mr. H.N. Schelhaas (voorzitter), Mr. drs. J.H.M. Spanjaard, Prof. mr. R.P.J.L. Tjittes, Mr. M. Uijen en Prof. mr. T.H.M. van Wechem
ISSN 1566-0893
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Burgerlijk (proces)recht, Verbintenissenrecht

Ook interessant