Databank Arbeidsrecht in modellen

Databank Arbeidsrecht in modellen
€ 398,00 excl. BTW
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

In Databank Arbeidsrecht in modellen vind je meer dan 160 actuele, handzame modelcontracten, standaardbrieven en processtukken ingedeeld in vijf thema’s; het aangaan van de arbeidsovereenkomst, bijzondere bedingen, zieke werknemer en loon, het einde van de arbeidsovereenkomst en privacy.

Alle modellen zijn te downloaden als Wordbestand en direct in je praktijk te gebruiken! De databank wordt continu geactualiseerd zodat je zeker weet dat je met de meest recente gegevens werkt. Ook worden er geregeld nieuwe modellen toegevoegd. Als abonnee ontvang je daarnaast regelmatig een nieuwsbrief met actuele wetgeving en jurisprudentie die relevant is voor de overeenkomsten, brieven en modellen die je terugvindt in de databank. 

Kortom, deze databank is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in het arbeidsrecht; advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare modellen op www.arbeidsrechtinmodellen.nl

Ook beschikbaar | Arbeidsrecht in modellen (boek)
Het boek Arbeidsrecht in modellen bevat bijna alle modelcontracten, standaardbrieven en checklists die ook te vinden zijn in Databank Arbeidsrecht modellen. In het boek zijn de modellen ook nog eens voorzien van uitleg, tips, stroomschema’s en dwarsverbanden. Nieuw is daarnaast het hoofdstuk waarin de belangrijkste aspecten van de WNRA aan bod komen. 

 

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie Pieter van den Brink, Ruben Houweling, Menno van Koppen en Pascal Kruit
Merk Boom juridisch