Databank WWZ Modellen

€ 333,03 excl. BTW
Direct leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

Medio februari 2020 wordt de databank volledig geactualiseerd en aangevuld naar aanleiding van de wijzigingen die voortvloeien uit de inwerkingtreding van de WAB en de WNRA. 

***

Met invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) is het Nederlandse arbeidsrechtelijke landschap ingrijpend veranderd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, zijn komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar.

In de Databank Wwz modellen vindt u 148 handzame modelcontracten, standaardbrieven en processtukken ingedeeld in vijf thema’s: het aangaan van de arbeidsovereenkomst, bijzondere bedingen, zieke werknemer en loon, het einde van de arbeidsovereenkomst en privacy. Alle modellen zijn te downloaden als Wordbestand en direct in uw praktijk te gebruiken! Hiermee bespaart u uw kantoor uren werk om nieuwe modellen te maken die Wwz-proof zijn. Bovendien worden de modellen continu geactualiseerd en bijgewerkt, zodat u zeker weet dat u met de meest recente gegevens werkt.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Merk Boom juridisch