ERF Updates - Erfrecht

ERF Updates - Erfrecht
  • Redactie: B.M.E.M. Schols (hoofdredacteur), F.W.J.M Schols (hoofdredacteur), W. Burgerhart (hoofdredacteur), B.M.E.M. Schols (hoofdredacteur), F.W.J.M Schols (hoofdredacteur) en W. Burgerhart (hoofdredacteur)
  • Bekijk alle specificaties
€ 262,00 excl. BTW
Direct leverbaar
€ 0,00
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

Jurisprudentiedatabank ERF Updates (www.erf-updates.nl) biedt een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van erfrecht. Deze uitspraken worden voor je samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt in de databank. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat  de databank ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Rechtspraak Updates
Naast www.erf-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie B.M.E.M. Schols (hoofdredacteur), F.W.J.M Schols (hoofdredacteur), W. Burgerhart (hoofdredacteur), B.M.E.M. Schols (hoofdredacteur), F.W.J.M Schols (hoofdredacteur) en W. Burgerhart (hoofdredacteur)
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Personen- en familierecht

Ook interessant

Met zachte drang
  • D.S. Verkroost
Boom Basics Personen- en Familierecht
  • B.A.H.M. Boelens en A.M. Steegmans
Eindevaluatie Wet herziening kinderbeschermingsmaatregelen
  • M.R. Bruning, K.A.M. van der Zon, D.J.H. Smeets en H.J. van Boven
Juridische aspecten van forensische dwangzorg en (vermoedens van) huiselijk geweld
  • A.P. van der Linden, A. Jansen, J.M. Verhagen, Martine ten Voorde, Mirjam Kooistra, R. van der Weijden, Charles Starmans, J.H. van der Winden en C.F. Wassenaar
Jeugdrecht begrepen
  • Lydia Janssen