Grondslagen van het recht 1: Hoofdlijnen

Grondslagen van het recht 1: Hoofdlijnen
€ 53,50
Product is op voorraad
Levertijd 1 - 3 dagen (Nederland)
Vraag een gratis docentexemplaar aan.
Aanvragen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

LET OP: In augustus 2020 verschijnt de nieuwe druk. Meer informatie >

In dit studieboek staan de hoofdlijnen van het in Nederland geldende recht centraal. Het is bedoeld als een eerste, zo helder mogelijke kennismaking met het Nederlandse recht. Daarbij gaat het om de centrale begrippen van het recht, het systeem van het recht en een inleiding op de belangrijkste rechtsgebieden. Steeds is ernaar gestreefd dit te doen met een verwijzing naar de actualiteit, zodat het inzicht in de dynamische ontwikkeling van het recht in de samenleving wordt bevorderd.
  
Het boek Grondslagen van het recht: Hoofdlijnen maakt deel uit van de serie Grondslagen van het recht, die bedoeld is voor rechtenstudenten in het eerste jaar van hun bachelorstudie. De serie bestaat nu uit twee delen, die als zelfstandige boeken kunnen worden bestudeerd. Hoofdlijnen biedt een introductie in de belangrijkste aspecten van het in Nederland geldende recht. Vaardigheden biedt studenten ondersteuning bij het verwerven van de basisvaardigheden die iedere jurist zich eigen moet maken. Eerder verschenen ook Achtergronden en Materialen.

Doelgroep

Dit boek biedt studenten zowel op universitair als op hbo-niveau een degelijke introductie in de belangrijkste aspecten van het recht in Nederland.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie M. de Blois
ISBN Boek 978-94-6290-492-7,9e druk
Verschenen 18 juni 2018
Aantal pagina's 378 pagina's
Reeks Boom Juridische studieboeken
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Algemeen, Metajuridica
Taal Nederlands

Ook interessant