INS Updates - Insolventierecht

INS Updates - Insolventierecht
  • Redactie: E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur), H.J. de Kloe (hoofdredacteur), E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur) en H.J. de Kloe (hoofdredacteur)
  • Bekijk alle specificaties
€ 262,00 excl. BTW
Direct leverbaar
€ 0,00
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

Jurisprudentiedatabank INS Updates (www.ins-updates.nl) biedt een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van insolventierecht. Deze uitspraken worden voor je samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt in de databank. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat de databank ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. INS Updates staat onder hoofdredactie van prof. mr. E.C.H.J. Lokin en mr. H.J. de Kloe.

Rechtspraak Updates
Naast www.ins-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur), H.J. de Kloe (hoofdredacteur), E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur) en H.J. de Kloe (hoofdredacteur)
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Ondernemingsrecht

Ook interessant

Vennootschapsbelasting
  • W.R. Kooiman, C.J. van Hoek en F.A. Spiekerman
Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht
  • R. Westra en G.W. de Ruiter
Handboek secretaris
  • E.M. Stevens-Fokkens
Ondernemingsrecht begrepen
  • P.W. Enthoven en N. van der Schaaf
Boom Basics Vereniging en stichting
  • J.J.A. Hamers en C.A. Schwarz