INS Updates - Insolventierecht

INS Updates - Insolventierecht
€ 243,00 excl. BTW
Direct leverbaar
€ 0,00
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

INS Updates - Insolventierecht (www.ins-updates.nl) biedt wekelijks een helder overzicht van een selectie van de nieuwste uitspraken op het gebied van insolventierecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt op de Updates-portal. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere Updates-portal ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren hebt u snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor uw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Gratis proefabonnement
Zelf het gemak van INS Updates ervaren? Neem een gratis proefabonnement! U heeft dan 2 maanden gratis toegang. Het proefabonnement stopt automatisch. Klik op de tab 'proefabonnement' in het bestelblok aan het rechterkant. 

Rechtspraak Updates
Naast www.ins-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur) en H.J. de Kloe (hoofdredacteur)
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Ondernemingsrecht

Ook interessant