Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement (TMD)

Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement (TMD)
  • Redactie: Nettie Dekker (redactiesecretaris), B. Gayse, Mr. dr. R.W. Jagtenberg, Prof. dr. E. Lancksweerdt, Mr. R. Ritzen, Mr. dr. A.J. de Roo (hoofdredacteur), Prof. dr. A.L. Verbeke en Dr. H. Verbist
  • ISSN: 1386-3878
  • Bekijk alle specificaties
€ 240,00 excl. BTW
Jaarabonnement
€ 199,47 excl. BTW
Jaarabonnement
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.

Het tijdschrift is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is als mediator, maar ook interessant voor mensen die werkzaam zijn in de advocatuur en de adviespraktijk.

Peer review
Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement is een peer reviewed tijdschrift. De hoofdredacteur voert vooraf een marginale toetsing uit met betrekking tot de prima facie plaatsbaarheid van het artikel in het tijdschrift. Plaatsbaar geachte bijdragen worden vervolgens onderworpen aan een dubbel blinde peer review. Ingediende artikelen worden geanonimiseerd voorgelegd aan twee experts. De opmerkingen en suggesties van deze experts worden geanonimiseerd bezorgd aan de auteur. De redactie neemt op basis van het verslag van de experts een beslissing om het artikel te accepteren, te weigeren of om de auteur te verzoeken het artikel aan te passen.

Vragen aan de redactie kunt u mailen naar redactiesecretaris Nettie Dekker, nettie@kortwegdekker.nl. Ook de Auteursinstructie is op te vragen bij de redactiesecretaris.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief via www.bjutijdschriften.nl en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.  

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie Nettie Dekker (redactiesecretaris), B. Gayse, Mr. dr. R.W. Jagtenberg, Prof. dr. E. Lancksweerdt, Mr. R. Ritzen, Mr. dr. A.J. de Roo (hoofdredacteur), Prof. dr. A.L. Verbeke en Dr. H. Verbist
Frequentie 4x per jaar
ISSN 1386-3878
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Conflictmanagement en mediation

Ook interessant

Introductie (internationale) mediation
  • C.M.L. Hille en B.E.E. van Sytzama
Toolkit Mediation
  • Manon Schonewille
Corporate Mediation Journal (CMJ)
  • Martin Brink PhD; Prof. Bas van Zelst; Anna Doyle