RegelMaat (RM)

RegelMaat (RM)
  • Redactie: Mr. G.J.M. Evers, Mr. dr. L.C. Groen, Prof. mr. dr. M.J. Jacobs, Mr. D.R.P. de Kok, Prof. dr. A.C.M. Meuwese, Mr. dr. A.E. van Rooij, Prof. mr. R.J.B. Schutgens, Mr. R.J.M. van den Tweel en Prof. mr. F.J. van Ommeren (voorzitter)
  • ISSN: 0920055X
  • Bekijk alle specificaties
€ 329,00 excl. BTW
Jaarabonnement
€ 250,00 excl. BTW
Jaarabonnement
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

RegelMaat is het enige Nederlandse juridische tijdschrift dat exclusief op wetgeving betrekking heeft. Het tijdschrift beoogt een forum te bieden voor de uitwisseling van informatie, ervaringen, opvattingen en innovatieve ideeën over wet- en regelgeving als fenomeen, het wetgevingsbeleid en het wetgevingsproces. Het biedt plaats aan bijdragen uit zowel de wetenschap als de wetgevings- en rechtspraktijk. RegelMaat staat niet alleen open voor bijdragen uit de juridische hoek, maar ook voor bijdragen die een verbinding leggen met andere disciplines die voor wetgeving en regulering relevant zijn, zoals politicologie en bestuurskunde.

Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar regelmaat@boomjuridisch.nl. Ook de auteursinstructies zijn hier op te vragen.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief via www.bjutijdschriften.nl en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl. 

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie Mr. G.J.M. Evers, Mr. dr. L.C. Groen, Prof. mr. dr. M.J. Jacobs, Mr. D.R.P. de Kok, Prof. dr. A.C.M. Meuwese, Mr. dr. A.E. van Rooij, Prof. mr. R.J.B. Schutgens, Mr. R.J.M. van den Tweel en Prof. mr. F.J. van Ommeren (voorzitter)
ISSN 0920055X
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Algemeen

Ook interessant

De toekomst van de sociale zekerheid: de menselijke maat in een solidaire samenleving
  • Ernst Hirsch Ballin, Teun Jaspers, André Knottnerus en Harriet Vinke
Tussen toets en bestuur
  • P.J.J. Zoontjens en H.J.M. van Berkel
Rechtstheorie en praktijk – een liber amicorum
  • Bald de Vries, Elaine Mak, Lukas van den Berge, Thomas Riesthuis, Jet Tigchelaar, Jeroen Kiewiet, Susanne Burri en Thijs de Sterke