SR Updates - Strafrecht

SR Updates - Strafrecht
€ 305,00 excl. BTW
Direct leverbaar
€ 0,00
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

SR Updates biedt wekelijks een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van strafrecht. De uitspraken zijn scherp samengevat en bovendien worden de meest relevante uitspraken binnen enkele weken voorzien van een wetenschappelijk commentaar. Wekelijks ontvang je een e-mailattendering met een overzicht van actuele uitspraken.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat iedere website ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. Alle Updates staan onder hoofdredactie van een toonaangevende specialist.

Gratis proefabonnement
Zelf het gemak van SR Updates ervaren? Neem een gratis proefabonnement! U heeft dan 2 maanden gratis toegang. Het proefabonnement stopt automatisch. Klik op de tab 'proefabonnement' in het bestelblok aan het rechterkant. 

Rechtspraak Updates
Naast www.sr-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie J.H.J. Verbaan (hoofdredacteur)
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Strafrecht

Ook interessant

Jeugdstrafrecht
  • Ido Weijers
Klassenjustitie in de Nederlandse strafrechtketen
  • Kees van den Bos, Lisa Ansems, Marie-Jeanne Schiffelers, Senna Kerssies en Joep Lindeman
In onderlinge samenhang
  • Judit Altena, Jelle Cnossen, Jan Crijns, Pauline Schuyt en Jeroen ten Voorde
Wetgeving Arubaans straf- en strafprocesrecht
  • G. Pesselse en R. Bonnevalle-Kok