STAB OGR Updates - Omgevingsrecht

STAB OGR Updates - Omgevingsrecht
€ 341,00 excl. BTW
Direct leverbaar
€ 0,00
Direct leverbaar

Volledige beschrijving

Jurisprudentiedatabank STAB OGR Updates (www.ogr-updates.nl) biedt een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van omgevingsrecht. Deze uitspraken worden voor je samengevat, gerubriceerd, voorzien van kort commentaar en doorzoekbaar gemaakt in de databank. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een attendering om continu bij te blijven.

Uitgebreid archief
Naast de regelmatige updates van de nieuwe uitspraken bevat de databank ook een uitgebreid archief van oudere uitspraken. Door gebruik te maken van de zoekopties of het thematisch filteren heb je snel de beschikking over alle relevante uitspraken voor jouw zaak.

Wetenschap en praktijk
De selectie van de uitspraken en de commentaren wordt verzorgd door een keur aan experts uit de wetenschap en praktijk. STAB OGR Updates staat onder hoofdredactie van medewerkers van de Stichting Advisering Bestuursrechtspraak voor Milieu en Ruimtelijke Ordening (STAB).

Rechtspraak Updates
Naast www.ogr-updates.nl zijn er Rechtspraak Updates op andere relevante rechtsgebieden. Kijk voor meer informatie op www.rechtspraakupdates.nl.

Doelgroep

 

 

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Redactie J.K. van de Poel, G.A. Keus, R. Veenhof, O.W.J.M. Scholte en P.A.H.M. Willems
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Omgevingsrecht

Ook interessant

De Omgevingswet
  • J.H.G. van den Broek
Praktijkboek Waterbeheer onder de Omgevingswet
  • Mr. W.J. Wensink, Prof. mr. H.J.M. Havekes en Mr. P.J. de Putter
Milieurecht in transitie
  • Natasja Teesing
Op weg naar nul: juridische vragen rondom de transitie naar emissievrij vervoer
  • Niels Achterberg, Jan Reinier van Angeren, Gerben Geilenkirchen, Erik Groenewolt, Tjebbe Harte, Hans Hilbers, Valérie van ’t Lam, Marieke du Manoir-Schutte, Rut Molenaar-Wingens en Laurens Westendorp