Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht
  • Auteur(s): R. Westra en G.W. de Ruiter
  • ISBN Boek: 978-94-6290-278-7, 13e druk
  • Jaar van uitgave: 2022
  • Bekijk alle specificaties
ca. € 39,50
Dit is een vooraankondiging
Definitieve prijs kan verschillen
Verschijnt 2 augustus 2022
Vraag een gratis docentexemplaar aan.
Aanvragen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Toonaangevende auteurs

Volledige beschrijving

Verbintenissenrecht en ondernemingsrecht is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar deze rechtsgebieden aan de orde komen. 

Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-)praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In deze druk wordt aandacht besteed aan de nieuwe personenvennootschap. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen. De student heeft hierdoor de mogelijkheid om met deze tentamentrainingen te toetsen of hij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo.

Inclusief docentenhandleiding
Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar. Mail hiervoor naar klantenservice@boomdenhaag.nl.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Auteur(s) R. Westra en G.W. de Ruiter
ISBN Boek 978-94-6290-278-7,13e druk
Verwacht 2 augustus 2022
Aantal pagina's 450 pagina's
Geschikt voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Reeks Recht in je opleiding
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht
Taal Nederlands

Ook interessant