Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht
  • Auteur(s): R. Westra en G.W. de Ruiter
  • ISBN Boek: 978-94-6290-278-7, 13e druk
  • Jaar van uitgave: 2022
  • Bekijk alle specificaties
€ 44,00
Product is op voorraad
Levertijd 1 - 3 werkdagen (Nederland)
Wegens drukte bij onze leveranciers en vervoerders kunnen bestellingen een langere levertijd hebben. Onze excuses.

Deze titel is online beschikbaar met een licentie van 18 maanden. U ontvangt een e-mail met een activatiecode en de URL waar u een account aanmaakt om de titel online te lezen.

€ 30,80
Direct leverbaar
Vraag een gratis docentexemplaar aan.
Aanvragen

Volledige beschrijving

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Voor docenten is een docentenhandleiding (antwoordensets van alle hoofdstukken) met aanvullend materiaal (PowerPointpresentaties van alle hoofdstukken) beschikbaar.

Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-) praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen (online te raadplegen). Door de vele oefenvragen heeft de student de mogelijkheid om te toetsen of hij/zij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo. Het boek is geschikt voor studenten die een juridische basis moeten hebben voor de toekomstige uitoefening van het beroep waarin ze werkzaam worden, zoals een logistiek manager, personeelsadviseur, bedrijfskundige, sales manager of facilitair manager.


Inclusief docentenhandleiding
Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar. Mail hiervoor naar klantenservice@boomdenhaag.nl.

Informatie over de auteur(s)

Mr. Wim de Ruiter en mr. Robert Westra zijn als hoofddocent verbonden aan de Academie Organisatie en Ontwikkeling van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Van dit product zijn nog geen reviews beschikbaar.

Productspecificaties

Auteur(s) R. Westra en G.W. de Ruiter
ISBN Boek 978-94-6290-278-7,13e druk
Verschenen 23 augustus 2022
Aantal pagina's 374 pagina's
Geschikt voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Reeks Recht in je opleiding
Merk Boom juridisch
Onderwerp(en) Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht
Taal Nederlands

Extra materiaal

Ook interessant

Boom Basics Verbintenissenrecht
  • A. Stortelder en L.V. van Gardingen
Vennootschapsbelasting
  • W.R. Kooiman, C.J. van Hoek en F.A. Spiekerman
Commercieel Contractenrecht
  • Rieme-Jan Tjittes
Handboek secretaris
  • E.M. Stevens-Fokkens